‘Het blijft ontzettend bijzonder om één van de meest waardevolle momenten in een leven te mogen fotograferen.’ Juist daarom vind ik het belangrijk professioneel en met veel passie deze mooie herinneringen voor het bruidspaar te kunnen vastleggen.

Deze passie heb ik inmiddels al op meer dan 100 bruiloften mogen delen en ervaren. Door al deze ervaringen ben ik een specialist geworden op het gebied van bruiloftsreportages en kan ik jullie trouwdag vastleggen in prachtige, sfeervolle en ongedwongen beelden.

Geen locatie is mij te gek, en ik fotografeer daarom door heel Nederland, met name in de Randstad. Ook een fotoreportage op een buitenlandse locatie behoort tot de mogelijkheden.

Apparatuur
Ik maak gebruik van verschillende full-frame camera’s van het merk Nikon. Voor verdere informatie en vragen hierover, stuur mij een e-mail.

Kosten
Iedere reportage van een bruiloft is anders. Daarom kijk ik tijdens een aanvraag samen met jullie naar de wensen, de locatie, de datum, de dagindeling en in welke vorm jullie het fotomateriaal wensen te ontvangen. Dit wordt verwerkt in een offerte op maat. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

10 foto’s binnen 48 uur

100+ Trouwreportages

Veilige opslag en backup

Nabewerking is inclusief

Altijd eigen vervoer

Backup camera