Rutger heeft de sfeer van onze bruiloft perfect gevangen in mooie foto’s. Voor de bruiloft hebben we een aantal keer met hem gesproken en hij heeft onze wensen absoluut meegenomen. Het maken van de foto’s voelde nooit geforceerd en het was ontspannen met hem te werken op de dag zelf.

Floris & Fieke   

Rutger was van 9:00 uur t/m 18:00 bij ons om alles vast te leggen. Dit begon bij ons thuis, tot aan de trouwlocatie. Rutger heeft oog voor de kleinere details, waardoor alles wordt vastgelegd met de camera. Rutger komt zelf met foto ideeën, maar laat de keuze altijd bij het echtpaar. Wij hebben een erg prettige samenwerking gehad en zullen Rutger dan ook zeker aanbevelen aan andere! Heel veel succes verder en misschien tot ooit!

Lindsey & Bas   

We hebben Rutger ontmoet op een trouwbeurs, het klikte gelijk. Daarom ook gekozen voor hem als onze fotograaf op de bruiloft. Het contact gaat heel snel, even mailen en vaak dezelfde dag nog antwoord. Tijdens de bruiloft is Rutger stil aanwezig, maar hij ziet de juiste momenten. Ook de ‘nazorg’ was erg fijn. We hadden nog wat wensen en hieraan heeft hij perfect voldaan. We raden Rutger sowieso aan als fotograaf! Zelf trouwen we hopelijk niet vaker, maar we zouden zo weer voor hem kiezen :).

Angelique & Thijmen   

We hebben erg genoten van het terugkijken van alle foto’s van onze mooie dag! De foto’s geven een mooie indruk van hoe de dag is geweest en laten ons (en onze gasten) echt zien zoals wij zijn. Rutger heeft prachtige foto’s gemaakt en bewerkt, met heel mooi licht en oog voor detail. Hij luisterde goed naar onze wensen en heeft alle bijzondere momenten weten vast te leggen. De fotoshoot van ons samen hebben we, op ons verzoek, kort gehouden, maar Rutger is daar heel goed mee om gegaan door goed voorbereid de shoot door te lopen. En daar zijn harstikke mooie foto’s uitgekomen! Rutger is ontspannen en sociaal en was gedurende de bruiloft onopvallend aanwezig, wat heel fijn was en door gasten ook werd opgemerkt. Dank voor het vastleggen van onze grote dag!

Carmen & Maurice   

Rutger is een erg prettige fotograaf. Hij is rustig en niet op de voorgrond aanwezig. We hebben hem helemaal niet opgemerkt tijdens de ceremonie terwijl hij wel precies de mooie, dierbare momenten heeft vastgelegd. Rutger heeft veel oog voor detail en dat is te zien in het resultaat!

Sander & Chantal   

In 1 woord: Geweldig! We hebben met zo ontzettend veel plezier gekeken naar de foto’s! We waanden ons weer helemaal terug in de tijd! De foto’s zijn heel mooi gemaakt, mooi licht en niet teveel geposeerd, echt super.

Sanne & Martijn   

Rutger is heel professioneel zowel in de omgang als gedurende de dag. Hij heeft een scherp oog voor de omgeving, compositie en detail; dit zie je terug in alle foto’s. Daarnaast heeft hij heel goed rekening gehouden met onze wensen. We hadden geen betere fotograaf kunnen kiezen. We zijn enorm dankbaar voor de prachtige foto’s die hij heeft geleverd!

Erik & Viola   

Toen wij Rutger het eerst ontmoeten kwam hij al over als een rustige fotograaf die goed georganiseerd was. Tijdens het prettige gesprek gaf hij ons een kijkje in zijn werk, wat er prachtig uitzag. Tijdens de bruiloft ging Rutger mooi op tussen de gasten hij mengde zich waardoor hij niet opviel en zo schitterende foto’s heeft weten te maken. Het eindresultaat prachtig! Mooi afgewerkte foto’s waaraan te zien is dat ze met zorg zijn gemaakt en bewerkt.

Menno & Anouk   

Rutger in één woord een professional die zijn vak volstaat. Erg leuk om mee samen te werken en brengt veel input mee om zo een mooie kwaliteit en leuke foto’s te krijgen en je dag onvergetelijk te maken!!!  Rutger bedankt voor alles.

Dennis & Roy   

Rutger is in 1 woord fantastisch! Hij maakt prachtige foto’s, zorgt ervoor dat wij de hele dag in het middelpunt staan en dat hij daar omheen de prachtigste beelden maakt van onze dag. Rutger heeft zich van te voren goed voorbereid op onze dag en vraagt alles uit om voor ons een fantastische dag te maken op beeld. Hij is erg op de achtergrond aan het werk wat erg fijn is en weet precies op het juiste moment de mooiste plaatjes te maken. Ook tijdens de trouwreportage s’morgens vroeg hebben we de grootste lol gehad met jou, dit waardeerde wij erg en kregen dit ook terug van onze gasten. Het mini fotoboekje na een week is echt zo’n leuke verrassing, vooral omdat daar de eerste beelden van onze dag in staan. We hebben het geluk dat we vanwege de corona 2x een dag met Rutger mogen meemaken, we kijken nu al erg uit naar de foto’s van onze 2e trouwdag.

Thamara & Sergio – Dag 1    

Tja, was moeten we nog zeggen na alle bedankjes tussen de vorige keer en nu. Het was echt weer grandioos wat je voor ons hebt gedaan. De foto’s schitteren weer prachtig in ons mini album, de foto’s die je hebt opgestuurd zijn ook weer prachtig van kwaliteit. Voor mensen die niet bij onze dag aanwezig konden zijn waren jou foto’s echt een prachtige oplossing om te laten zien want jij hebt gewoon synchroon de hele dag vastgelegd met de prachtigste momenten en emoties. Precies waar wij het over hebben gehad bij onze kennismaking, onze dag vastleggen en de emoties die erbij komen. Jou oog voor de kleinste details is nog steeds iets waar we iedere dag van genieten en dit ook zeker zullen blijven doen.

Thamara & Sergio – Dag 2   

 Niels en ik zijn twee mensen die het altijd ongemakkelijk vinden om voor de camera te staan. Gelukkig wist Rutger ons goed te helpen om te ontspannen, omdat hij duidelijk was over hoe en wat er allemaal ging gebeuren. Rutger heeft een mooi oog voor detail en we hebben niet alle momenten hoeven uitleggen waarvan wij graag een foto wilden hebben. Het was even spannend hoe het weer ging worden, maar dit heb je prachtig meegenomen in het nabewerken van de trouwreportage. Rutger is erg flexibel en we hebben ervan genoten! Dank je wel!

Niels & Annemarie   

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en kwaliteit van Rutger als fotograaf. Tijdens onze bruiloft hadden wij een roofvogeldemonstratie en dat is natuurlijk niet iets wat je elke dag op de foto zet. Zoiets vraagt een zekere kennis om dat scherp en mooi op beeld te krijgen. De foto’s zijn prachtig geworden en hebben een hoge kwaliteit. Als persoon zou ik Rutger omschrijven als rustig en sociaal. Ook heeft hij goede ideeën als het gaat om detailfotografie.

Sharon & Vincent   

We hebben de foto’s, en we vinden ze prachtig!!! Zooo leuk om onze dag weer te beleven. Echt heel mooi gedaan en nogmaals het was fijn dat je onze dag zo mooi vast heb gelegd voor ons. De samenwerking was heel ontspannen en we voelde ons erg op ons gemak tijdens de fotoshoot. Nogmaals heel erg bedankt!!

Diana & Ronald   

Voorafgaand daaraan vroeg Rutger wat voor een type foto’s wij wilden. Onze opdracht aan hem was sfeerfoto’s te maken. Voor de rest lieten we hem vrij. Na ontvangst van de foto’s bleek dat Rutger die opdracht uitstekend heeft uitgevoerd. De sfeer kwam absoluut over en de foto’s waren haarscherp. Tevens hoorden we achteraf van meerdere gasten dat we een leuke fotograaf hadden. Rutger bevelen we dus van harte aan.

Paul & Els   

Rutger is een fijne fotograaf. Het contact liep soepel en de foto’s waren erg mooi. We voelden ons op ons gemak tijdens de fotoshoot! En we zijn erg te spreken over de prijs/kwaliteitverhouding. We hebben op de bruiloft amper gemerkt dat hij de foto’s maakte, en dat ervoeren we als erg prettig! Bedankt Rutger voor het vastleggen van onze geweldige trouwdag!!

Bas & Corina   

Rutger is een bekwame fotograaf die tijdens de hectiek van een trouwdag heel rustig en vaak ook ongemerkt zijn werk doet. Hij heeft oog voor detail, en weet op de juiste momenten zijn slag te slaan. Wij hebben prachtige foto’s van ‘onze dag’.

Jaap & Eva   

Van begin tot eind doet Rutger er alles aan om alles netjes uit te leggen en je te laten ontspannen. Het oriënterend gesprek was ook erg fijn want dan heb je elkaar al een keer gezien en gesproken voor de grote dag. Op de dag zelf is hij heel professioneel en kregen we af en toe al een voorproefje met beelden op zijn camera van de geweldige foto’s. Het was een top dag. Rutger bedankt!

Marleen & Wesley   

Rutger is een zeer leuke vriendelijke fotograaf heeft goed naar onze “eisen” geluisterd, geduldig en erg leuk in de omgang ook zeer tevreden over de kwaliteit van de fotos zeer scherp. Fotograaf zelf komt ook met leuke ideeën, dat die een verhaal wilde maken met al die foto’s.  Echt top!! Dus al met al een super ervaring en zeker aan te raden.

Jochem & Riham   

Wij zijn getrouwd in een hotel in Amsterdam waarbij Rutger onze mooie foto’s heeft gemaakt. Fotografie is in de huidige tijd meer dan alleen de camera op het goede moment op de goede plek hebben; een groot deel van het huidige werk gaat in de nabewerking van de beelden. De kwaliteit van zijn portfolio overtuigde ons van zijn kunnen. Voor de bruiloft hebben we met hem om de tafel gezeten over hoe we onze foto’s willen hebben, hij was erg behulpzaam in het zoeken naar ideeën en hij liet ons goed nadenken over wat we precies wilden. We kunnen meer dan zeker de diensten van Rutger aanraden aan andere stellen die besluiten in het bootje te stappen.

Reinier & Anh   

Rutger is een vakman met oog voor detail die tijdens onze trouwdag de mooiste momenten op een onvergetelijke manier heeft weten vast te leggen. Wij zijn super blij dat we op die manier een top herinnering hebben aan deze mooie dag! Dank je wel!

Ruben & Beate   

Rutger luistert goed naar je wensen en verwachtingen. Ook geeft Rutger nuttige tips om zoveel mogelijk uit de dag te halen qua fotografie. Hij fotografeert op natuurlijke wijze, tijdens de fotoshoot zonder geforceerde poses en tijdens de ceremonie onopvallend, dit alles hebben wij als enorm prettig ervaren. Dankzij hem hebben we heel veel prachtige foto’s om onze meest dierbare herinneringen te bewaren. 

Eric & Mirte   

Rutger verzorgde de fotografie op onze bruiloft. We hadden van tevoren met hem besproken wat onze wensen waren, dat was prettig! De samenwerking op de trouwdag verliep vlot en we hebben een mooie reportage ontvangen van een geweldige dag. Rutger gaat heel nauwkeurig te werk en gaat echt voor een mooi eindresultaat.

Martijn & Fea   

We hebben Rutger als vriendelijke en enthousiaste fotograaf leren kennen. Rekening houdende met onze wensen heeft hij alles van de aankleding tot aan de ceremonie prachtig gefotografeerd. Rutger weet de juiste momenten te kiezen en goed de emotie vast te leggen – wij raden hem van harte aan!

Maaike & Norbert   

Rutger is een enthousiaste en professionele fotograaf. De communicatie met hem in de aanloop naar ons huwelijk hebben wij als erg prettig ervaren. Hij kwam dan ook perfect op tijd op onze grote dag. Daarnaast heeft hij gedurende de dag mooie foto’s gemaakt met oog voor compositie en belichting. Omdat we prachtig weer hadden konden we mooie foto’s in het bos maken. En hier maakte hij mooi gebruik van de omgeving. Wel even opletten met de witte jurk natuurlijk! Na afloop heeft Rutger de tijd genomen voor de nabewerking van de foto’s, wat geen probleem voor ons was. We konden dit echt merken bij de oplevering van de foto’s. De kleuren sprongen eruit.

Anoniem   

Rutger heeft voor ons de ceremonie en het proost moment gefotografeerd. Hij heeft goed meegedacht over de foto’s en stelt leuke en mooie foto’s voor. We zijn tevreden met het resultaat en het is erg leuk om onze bruiloft terug te zien op mooie foto’s.

Tessa & Ruben   

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een fotograaf waar je niet van merkte dat hij er was, maar die wel alle mooie momenten kon vastleggen. Rutger heeft deze rol goed op zich genomen. Hij was flexibel in zijn aanwezigheid, een uurtje langer blijven of een groepsfoto meer of minder was geen enkel probleem. Daarnaast kregen we een uitgebreide set foto’s waar we dan ook erg blij mee waren. We zijn enorm blij met de mooie foto’s! Heel erg bedankt!

Natascha & Thomas   

Rutger is een fijne, rustige fotograaf die met het bruidspaar meedenkt en het beste uit een foto probeert te halen. Tijdens de ceremonie maakt hij onopvallend foto’s, waardoor je geniet van de ceremonie en toch een mooie fotoreportage krijgt. Wij zijn heel blij met de mooie foto’s.

Rinette & Martin   

We vinden de foto’s erg mooi, zowel die op het stadhuis als bij het kasteel.We waarderen de diversiteit en kwaliteit van de foto’s! Daarnaast hebben we je rust en flexibiliteit erg op prijs gesteld.

Frits & Nadia   

We zijn erg tevreden over de foto’s die Rutger gemaakt heeft op onze bruiloft. We vonden het contact met hem prettig. Hij heeft oog voor detail en luistert naar je wensen. 

Esther & Richard   

Fotograaf maakt mooie foto’s, maakt duidelijke afspraken, is flexibel en vriendelijk. Van verschillende aanwezigen gehoord dat het knap is dat de fotograaf niet opvalt tijdens de dag. Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat.

Talitha & Ramon   

We vinden de foto’s heel mooi! Prachtig die groene natuur op de achtergrond en we waren positief verbaasd over de groepsfoto op de trap bij het gemeentehuis we dachten dat dat een zooitje ongeregeld was, maar is echt super mooi geworden!! Hele fijne fotograaf! Je werkt op de achtergrond, waardoor je amper doorhebt dat je er bent maar toch overal mooie foto’s van. Het is fijn dat je meegaat in onze ideeën maar laat wel je professie zien daar tips te geven. Heel erg bedankt voor je werk, we zijn er super blij mee!!

Selma & Anselme   

Snel kregen wij een mail van hem en hebben op deze manier contact gehouden. We hadden ook een paar keer telefonisch contact. Hij dacht erg goed met ons mee over de mogelijkheden. Tijdens de dag zelf heeft hij drie uur voor ons foto’s gemaakt en het resultaat is prachtig. Beide vinden we het vreselijk om op de foto te staan maar bij Rutger voelde we ons op het gemak. De foto’s die hij heeft gemaakt zijn van momenten waarbij alle herinneringen gelijk weer terug komen. 

Didi & Bram   

We zijn erg tevreden over je werkwijze, we hebben je zelf nauwelijks gezien maar dat is alleen maar goed! Je bent op de achtergrond aanwezig en een prettig bescheiden persoon! 

John & Selma   

Alle communicatie met Rutger verliep duidelijk en gemakkelijk en het hele proces is precies zo gelopen zoals samen afgesproken. Erg prettig. Rutger loopt onopvallend rond en weet overal mooie momenten vast te leggen: bij veel foto’s die hij ons aanleverde, hadden wij totaal niet in de gaten gehad dat Rutger in de buurt was en het moment vastlegde. Dit zorgt voor leuke, spontane en ‘echte’ foto’s. Hij heeft oog voor details en neemt de tijd om deze nauwkeurig vast te leggen (eten op een bord, wijnglazen op een gedekte tafel). 

Lieke & Ivo   

Rutger is heel fijn om mee samen te werken. Hij laat je je op je gemak voelen en heeft goede ideeën voor foto’s. De foto’s zijn mooi bewerkt en je merkt tijdens de ceremonie niet dat hij aanwezig is. Hij komt erg enthousiast over en je kan altijd makkelijk met hem in contact komen. Wij raden hem zeker aan. 

Yosca & Edmond   

Rutger is een erg professionele fotograaf en komt ook met goede suggesties voor mooie foto’s. Hij mengde zich prima en ontspannen tussen de gasten en heeft zo ons huwelijksfeest mooi vastgelegd. Wij genieten nog steeds van de prachtige foto’s van deze voor ons onvergetelijke dag.

Mara & Jos   

Op de dag zelf was je op alle (speciale) momenten aanwezig maar hebben wij dit totaal niet door gehad. Je was er wel maar je was totaal niet storend aanwezig. Tijdens de fotoshoot in de tuin van het kasteel was de samenwerking prettig. Je hield het weer in de gaten, je was op de hoogte van onze ideeën en je was rustig aanwezig. Tijdens het diner mengde je je gezellig onder de gasten. En tijdens het feest ’s avonds stond je open voor spontane ideeën. We begrepen dat je het zo naar je zin had, dat je nog een uurtje langer bent gebleven, dit vonden wij leuk om te horen. We vonden het een fijne samenwerking!

Jeroen & Eva   

Benieuwd naar de mogelijkheden?