Offerte op maat
Op basis van de informatie en de wensen die we telefonisch, per e-mail of persoonlijk hebben besproken, heb ik de offerte op maat gemaakt.

Kennismakingsgesprek
Een goede voorbereiding is belangrijk. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de wensen en de mogelijkheden, zodat er voor iedereen duidelijkheid is.

Fotograferen
Een week van te voren ontvangen jullie eerst een bevestigingsmail. Op de afgesproken datum sta ik voor jullie klaar met de benodigde apparatuur voor een optimaal resultaat. 

Selectie & nabewerking
Er wordt eerst een selectie gemaakt van alle beelden. Daarna worden de foto’s handmatig gecontroleerd op onzuiverheden en op kleuren. Waar nodig worden de foto’s aangepast.

Aflevering
Alle foto’s worden digitaal afgeleverd via WeTransfer. Dit is een website waar de foto’s veilig en op hoge kwaliteit te downloaden zijn. Het is ook mogelijk om de foto’s op USB-stick te krijgen.

After service
Hebben jullie na het zien van de reportage liever ook een paar foto’s in het zwart/wit, sepia of een kleine nabewerking? Geen enkel probleem, dit valt gewoon binnen de offerte.

Vragen over de werkwijze?